KV OKO/BIES HEEFT DE TRAINERSSTAF 2023/2024 COMPLEET!

Met ingang van het nieuwe korfbalseizoen is Christiaan Schaafsma aangesteld als nieuwe trainer/coach van KV OKO/BIES 2. Samen met Evert-Jan Geertsema, die eerder al verlengde voor een 3e seizoen, zijn zij komend seizoen verantwoordelijk voor de selectie.

Christiaan, woonachtig in Groningen, is geen onbekende in Opende. Ongeveer 15 jaar geleden was hij de trainer van het eerste team. In de afgelopen jaren heeft hij diverse korfbalverenigingen zoals It Fean, Flamingo’s, NQL, EKC2000 getraind en afgelopen jaar was hij actief bij Olympia.

Het bestuur is erg content met de aanstelling van Christiaan Schaafsma. “Met zijn vele ervaring en duidelijke visie op het korfbalspel hopen we met de selectie de volgende stap in kwaliteit te kunnen maken.”

Tevens willen we aankondigen dat bij de laatste wedstrijd van het seizoen, die aankomende zaterdag plaatsvindt, afscheid genomen zal worden van Bert van der Molen en Wilte Dijk. Onder hun leiding zijn er dit seizoen maar liefst drie(!) kampioenschappen behaald met de selectie.

Aansluitend zal de afsluiting van het seizoen worden gevierd met livemuziek. U bent van harte welkom op 17 juni op Sportpark De Olde Wierden.