Nieuws

Wegen OKO/BIES en Evert-Jan Geertsema scheiden na 3 succesvolle seizoenen


In goed overleg komt er na dit seizoen een einde aan de samenwerking tussen OKO/BIES en de huidige hoofdtrainer Evert-Jan Geertsema.

Zowel de vereniging als Evert-Jan kijken terug op een zeer succesvolle periode. Waar in het eerste seizoen hard werd gewerkt aan een stabiele basis, werden er in het tweede en derde seizoen ook de nodige positieve resultaten geboekt. 

Diverse kampioenschappen werden er gevierd, met als sportief hoogtepunt het veldkampioenschap afgelopen najaar als promovendus in de hoofdklasse.

Dit zaalseizoen speelt OKO/BIES als promovendus in de overgangsklasse en zijn zowel Evert-Jan als de spelersgroep enorm gemotiveerd om ook in deze competitie het maximale eruit te halen.

Het bestuur wil Evert-Jan bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en de bijdrage die hij geleverd heeft aan de doorontwikkeling van de selectie. Wij wensen hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière. 

Bestuur KV OKO/BIES

KV OKO/BIES HEEFT DE TRAINERSSTAF 2023/2024 COMPLEET!

Met ingang van het nieuwe korfbalseizoen is Christiaan Schaafsma aangesteld als nieuwe trainer/coach van KV OKO/BIES 2. Samen met Evert-Jan Geertsema, die eerder al verlengde voor een 3e seizoen, zijn zij komend seizoen verantwoordelijk voor de selectie.

Christiaan, woonachtig in Groningen, is geen onbekende in Opende. Ongeveer 15 jaar geleden was hij de trainer van het eerste team. In de afgelopen jaren heeft hij diverse korfbalverenigingen zoals It Fean, Flamingo’s, NQL, EKC2000 getraind en afgelopen jaar was hij actief bij Olympia.

Het bestuur is erg content met de aanstelling van Christiaan Schaafsma. “Met zijn vele ervaring en duidelijke visie op het korfbalspel hopen we met de selectie de volgende stap in kwaliteit te kunnen maken.”

Tevens willen we aankondigen dat bij de laatste wedstrijd van het seizoen, die aankomende zaterdag plaatsvindt, afscheid genomen zal worden van Bert van der Molen en Wilte Dijk. Onder hun leiding zijn er dit seizoen maar liefst drie(!) kampioenschappen behaald met de selectie.

Aansluitend zal de afsluiting van het seizoen worden gevierd met livemuziek. U bent van harte welkom op 17 juni op Sportpark De Olde Wierden.

Vertrouwenspersonen

De vertrouwenspersonen  binnen onze vereniging zijn de aanspreekpunten voor vragen, zorgen of klachten over het welzijn van spelers, ouders of andere vrijwilligers of de manier van omgang met elkaar.

De vertrouwenspersonen binnen OKO/BIES zijn:

Silko Snip (06-20463761)

Marjan Sikkema (06-26799301)

Je kunt hen benaderen met je vragen of zorgen.